Schilderwerk

Goed schilderwerk is belangrijk!
Het verfraaien van uw woning of kantoor is een reden, maar zeker zo belangrijk is de bescherming (en dus het voorkomen van waardevermindering) van de kwetsbare onderdelen als bijvoorbeeld het hout- en ijzerwerk.

Houtrot-reparatie
Houtwerk hoeft in veel gevallen niet vervangen te worden; houtrot-reparatie geeft vaak een uitstekend resultaat en is veel goedkoper. Wij hebben veel ervaring in het repareren van houtrot m.b.v. epoxy-materialen.
Wij maken uitsluitend gebruik van de beste materialen, zodat u zeker kunt zijn van een langdurig fraai resultaat .

Kleuradvies
Na het offerte-traject geven wij graag een kleuradvies!

Laag BTW tarief
Op schilderwerk (binnen en buiten) aan woningen ouder dan 2 jaar, van particuliere opdrachtgevers, mogen wij 9% BTW berekenen.

Garantie
Wij zijn een OnderhoudNL-schildersbedrijf zodat u zeker kunt zijn over de uitstekende kwaliteit van het opgeleverde werk, de snelle service en de uitgebreide garantie. Ga naar de OnderhoudNL website voor meer info.

Veiligheid
Staat bij ons hoog in het vaandel. De verantwoording voor veilig werken ligt tegenwoordig voor een deel bij de opdrachtgever. Wij hebben daarom onze eigen moderne klimmaterialen als een zelfrijdende hoogwerker en steigers. Deze voldoen aan de vastgestelde veiligheidsnorm van vandaag.

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op. Neem daarvoor contact met ons op.